Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Company R & V
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Publicitate pe panou Led
700 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu o dimensiune de 10 mp, amplasate în zone cu audienţa ridicată (în centrul orasului Suceava, şi în intersecţia Mărăşeşti din Suceava), aceste panouri sunt cel mai neconvenţional şi de impact mijloc media de promovare a brandului dvs din oraşul Suceava.

Având un grad ridicat de dinamism, mesajele transmise pe panourile LED au putere mare de atragere a atenţiei, de trezire a interesului, influienţand pozitiv deciziile de cumparare a produselor promovate.

Principalele puncte forte ale acestora sunt:

● Impact puternic şi imediat datorită designului şi imaginii în mişcare (acestea atrag prin lumina, culoare, animaţia difuzată şi în plus noutatea acestora în mediul mijloacelor de comunicare din Suceava genereaza un impact imediat.

●Sunt o prezenţă ce nu poate fi evitată total
Spre deosebire de alte mijloace media, panourile LED cât şi cele outdoor statice nu pot fi evitate de privirea audienţei, timpul de expunere îndelungat, vizibilitatea clară cât şi dimensiunea fiind principalele sale puncte forte.

●Audienţa ridicată,cost scazut în raport cu celelalte mijloace media şi frecventă de expunere ridicată.
Panourile LED reprezinta o extindere de canal pentru spoturile TV, avand acelasi impact dar la costuri incomparabil mai mici.

●Flexibilitate si rapiditate in desfasurarea campaniei publicitare (ideale pentru a face cunoscute ofertele speciale, introducerea de produse noi, promotii.
Din Gura in Gura